Op het podium van ikwilschrijven.nl: ‘Stop de tijd’

Hallo schrijffan,

Als docent creatief schrijven ben ik verheugd om de uitslag van de schrijfchallenge met jullie te delen. Mijn opdracht ‘Stop de tijd’ ontving maar liefst 21 inzendingen. Stuk voor stuk waren het persoonlijke, soms autobiografische verhalen, die me diep raakten. Het was voor mij een uitdaging om uit deze pareltjes de drie meest aansprekende inzendingen te selecteren. Niet alleen de inhoud van de verhalen, maar ook de schrijfstijl speelde een rol bij mijn keuze.

Digitale schrijfpodium
Laten we een kijkje nemen op de plek waar deze verhalen schitteren: het podium van de website www.ikwilschrijven.nl. Ik nodig je van harte uit om de verhalen van alle schrijvers te ontdekken en te genieten van hun creativiteit. Dit zijn de titels en beschrijving van de door mij geselecteerde verhalen, in willekeurige volgorde:

  1. ‘Ik met jou’: Een ontroerend verhaal dat de tijd bevriest en de lezer meeneemt naar een bijzonder moment.
  2. ‘Verliefd’: Een prachtige ode aan de liefde, met treffende beschrijvingen en een onverwachte twist.
  3. ‘Pauze’: Een verhaal dat de hectiek van het dagelijks leven even stilzet en ons laat reflecteren.

Wat vind jij
Enne…jullie reacties daarop zijn van harte welkom! Laat de schrijvers weten wat hun verhalen met je doen. Welk verhaal spreekt jou aan en waarom? En welke tekst mag volgens jou absoluut niet ontbreken in het e-boek dat binnenkort verschijnt?

Vervolg
Ik wens je veel leesplezier en inspiratie toe op het schrijfpodium. Binnenkort wordt één tekst per schrijfopdracht gekozen voor het e-boek. Dus laten we samen de tijd even stilzetten voor het lezen en genieten van deze literaire parels.

Iets voor jou
Heel inspirerend, deze schrijfexercitie. Als je nu denkt dat je zelf ook wat meer schrijfspieren wil hebben, kun je natuurlijk altijd een schrijfcursus of - workshop volgen. Bij mij of bij een schrijfdocent bij jou in de buurt. Voel je welkom!

Met inspirerende groet,

EllenAfbeelding door mij gegenereerd met behulp van AI.