Sittardse Schrijfsalon

Dit is een plek waar je ontspannen kunt schrijven, samen met anderen. Aan de hand van speelse en frisse oefeningen. Hier laat je je fantasie prikkelen, associaties ontstaan en herinneringen opborrelen. Volg het spoor van je pen en laat je verrassen. Schrijfervaring is hier niet nodig. Maar je zou je zomaar kunnen verbazen over wat je op papier tovert.  


Sleutel eens aan je schrijven - II   
Een vervolg op de instapcursus 'Sleutel eens aan je schrijven' met zes nieuwe lessen, waarin je (verder) kennis kunt maken met diverse werkvormen. Zodat je je lezer blijft boeien. Maar waarbij je vooral door de interactie met anderen leert. Lees meer:
Vitale verhalen
Een cursus bestaande uit zes lessen. Daarin zet je eindelijk jouw belevenissen en verhalen op papier! Je hebt ze wel in je hoofd, maar...rijg je ze sprankelend en levendig op papier? En die kostbare familieverhalen, die wil je op de een of andere manier toch vastleggen.Tijdens de cursus krijg je inspiratie, handvatten en tips. Ook over hoe je dat wat je schrijft kunt bundelen of tot een boekwerk kunt maken.

Lees meer...Schrijf je heel
Dit is een cursus om je dagboek te gebruiken op een andere manier. We gaan 'Creatief dagboekschrijven'. Kan dat dan? Ja! Hoe? Tijdens de vier bijeenkomsten schrijven we met elkaar in een veilige en gemoedelijke sfeer. We duiken figuurlijk in het dagboekschrijven en al schrijvende komen we bij dat wat je leven rijk maakt. Je maakt tijd om stil te staan bij speciale gebeurtenissen en bij dat wat er in je omgaat. Je leert in deze vier lessen afwisselende werkvormen. Zo kun je ontdekken wat jou al schrijvende tot jouw kern brengt.

Graag tot dan, ik verheug me er nu al op!
 

 

prev next