1. Agenda activiteiten

Momenteel zijn er geen schrijfcursussen of workshops gepland. Houd deze pagina in de gaten voor de agenda van cursussen en workshops! Zelf een idee voor een workshop, zoals vriendinnen-schrijfsessie, levensverhaal schrijven van en met je familie, workshop met je collega's? Neem contact op en we bespreken je wensen!


2. Schrijfcoaching

Laat mij je begeleiden bij het ontwikkelen van je schrijftalent en het verbeteren van je teksten met professionele coaching. Of je nu worstelt met writer's block of je schrijfstijl wilt verfijnen, ik ben er om je te helpen. Met persoonlijke aandacht en doelgerichte ondersteuning zorgen we ervoor dat je vertrouwen krijgt in je schrijfvaardigheden. Samen streven we naar het behalen van jouw schrijfdoelen. Neem vrijblijvend  contact op om de mogelijkheden hiervan te bespreken!

Ik bied ook flexibele coachingpakketten aan in de vorm van een strippenkaart, zodat je op een voordelige manier gebruik kunt maken van mijn diensten. Neem contact op voor meer informatie over de beschikbare opties!


3. Zakelijk Schrijfadvies

Ontvang professioneel advies om je zakelijke documenten helderder en effectiever te maken, waardoor je impact vergroot en je doelgroep overtuigt. Benieuwd hoe je dit kunt bereiken? Neem direct contact op voor een vrijblijvend gesprek! Samen bespreken we jouw behoeften en doelen.

Voor zakelijke klanten bied ik flexibele coachingpakketten aan in de vorm van strippenkaarten, waardoor je op een efficiënte en voordelige manier gebruik kunt maken van mijn diensten. 


4. Copywriting

Lijkt het schrijven voor jou soms meer op een puzzel? Op zoek naar overtuigende en pakkende teksten voor diverse doeleinden en doelgroepen? Ik bied professionele copywriting diensten aan voor flyers, brochures, uitnodigingen, e-mails, advertenties, bedrijfspresentaties, speeches, persberichten, interviews, slogans en meer. Daarnaast verzorg ik ook effectieve webteksten die aansluiten bij jouw doelgroep en boodschap.
Laat mij je helpen om je verhaal krachtig en doeltreffend over te brengen!

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!


Niks missen van schrijfjestuk.nl? Dat kan! 

Meld je aan voor de nieuwsbrief, zodat je als eerste op de hoogte bent van de ontwikkelingen hier. 

Graag tot gauw en...blijf schrijven!


Goed om te weten:
Voor elke activiteit van schrijfjestuk.nl is aanmelding vooraf noodzakelijk. Meld je je bij mij aan, dan gebruik ik jouw gegevens alleen voor het aanmeldproces en geef ik ze niet door aan derden. Na je aanmelding stuur ik je een bericht met verdere praktische zaken. Tot gauw!

De Algemene voorwaarden van schrijfjestuk.nl vind je hier.


© 2024 Ellen Kersten. Alle rechten voorbehouden.