Uitgedaagd met...een tiendaagse challenge

Je komt ze her en der tegen...uitdagingen. Op het gebied van yoga, tekenen, zero waste, fotografie en koud douchen. Ahum. Als deenemer mag je poses aannemen, je uitleven met je tekentalent, besparen op afval, kippenvel en rillingen krijgen en meer.

Daag jezelf uit
Maar nu komt er een bijzondere challenge voorbij die jouw schrijftalent aanspreekt! Het gaat om de challenge rond levensverhalen met de naam "Dit verzin je niet". Ben je al een beetje benieuwd? Ik zal zo uitleggen hoe en wat dit inhoudt.

O ja, even dit
Maar eerst laat ik je graag weten dat één van de opdrachten van mijn hand is. Geïnspireerd op een artikel dat ik in een tijdschrift las. Meedoen om die opdracht te verzinnen was voor mij dan weer een (kleine) uitdaging. Want in bijna vijftien jaar schrijfdocentschap heb ik al heel wat bij elkaar gefantaseerd als het om opdrachten gaat!

Wat gaat dat brengen
De andere negen opdrachten ken ik niet, maar ik ben er heel benieuwd naar. Jij ook? En meer nog ben ik benieuwd naar de uitwerkingen van de opdracht die ik schreef. Wat zal ik in mijn mailbox ontvangen? Welke drie verhalen zal ik het aantrekkelijkst vinden? Spannend!

Waarom zou jij meedoen
In de eerste plaats natuurlijk om gewoon lekker te schrijven. Daarnaast omdat je kunt kiezen. Maak je één opdracht, een paar of allemaal? Hoe meer je instuurt, hoe meer kans natuurlijk. Want er gebeurt wel iets leuks met de drie beste verhalen én het allerbeste daar weer van.
Enne...zo'n challenge kan je nog meer brengen, zoals:

1. Je kunt je schrijfvaardigheid verbeteren,
2. Nieuwe schrijftechnieken ontdekken,
3. Je creativiteit stimuleren,
4. Meer vertrouwen krijgen in de schrijfvaardigheden én...(tromggeroffel)
5. Je schrijfdiscipline (verder) ontwikkelen.
Toe maar!

Meer weten én meedoen!
Je vindt alle informatie en kunt meedoen via deze pagina. Ik ben heel benieuwd hoe het gaat lopen. Ik wens je nu alvast veel succes én schrijfplezier toe!