Agenda schrijfaanbod schrijfjestuk.nl


Hieronder zie je aan welke schrijfactiviteiten je kunt deelnemen. Voor elke activiteit is inschrijving noodzakelijk. Wil je een workshop, cursus of schrijfdagen op een andere locatie organiseren? Voor je vriendengroep, familiebijeenkomst of je collega’s? Neem  dan, of gewoon voor meer informatie, contact op.

PS:
Jouw gegevens gebruik ik alleen voor het aanmeldproces en geef ik niet door aan derden.  Na je aanmelding stuur ik je een bericht met verdere praktische zaken. 

Alvast bedankt!Start vrijdag 4 oktober 2019 13.30- 16.00 uur:   Cursus Vitale verhalen
De eerste les van zes lessen schrijven over je eigen leven of de verhalen van een ander die je wil vastleggen.
Verdere data, kosten, bijzonderheden en meer vind je op deze pagina, waar je je ook kunt aanmelden. Aanmelden kan tot en met 30 september 2019.


Zondag 13 oktober 2019, van 10.00-12.30 uur:
Schrijfstudio
Nu de herfst merkbaar wordt, hebben we de neiging om meer naar binnen te keren. Hoe zou het zijn voor je om in je agenda te plannen dat je daarom deze ochtend vindbaar bent in de Sittardse Schrijfstudio? Meld je - uiterlijk  woensdag 09-10-2019 - aan via de knop hiernaast en kijk voor meer informatie op deze pagina.Zaterdag 16 november 2019, van 10.00-12.30 uur:
Schrijfstudio
Ja hoor, ook de maand staat er een stoel klaar voor jou in de Tiny Schrijfstudio. Jouw plek aan de tafel waar je lekker aan de slag gaat om te sparren met uitdagende en verrassende schrijfopdrachten. Meld je aan met de button en check vooraf deze pagina voor meer gegevens.


Zondag 29 december 2019, van 10.00-12.30 uur
Laatste schrijfstudiosessie 2019
Het wordt bijna een traditie om het jaar al schrijvende uit te luiden. En vooruit te kijken naar 2020! Dat is wat we gaan doen deze keer. Ben je erbij? Meld je dan wel vooraf aan via de knop hiernaast. Meer info vind je hier. Graag tot dan!


Algemene voorwaarden van schrijfjestuk.nl vind je hier