Agenda schrijfaanbod

Hieronder zie je aan welke schrijfactiviteiten je kunt deelnemen. Voor elke activiteit is inschrijving vooraf noodzakelijk.

Wil je een workshop, cursus of schrijfdagen op een andere locatie organiseren? Voor je vriendengroep, familiebijeenkomst of je collega’s? Neem  dan contact op. Natuurlijk ook als je andere vragen of opmerkingen hebt :-)

PS: Jouw gegevens gebruik ik alleen voor het aanmeldproces en geef ik niet door aan derden.  Na je aanmelding stuur ik je een bericht met verdere praktische zaken.

Alvast bedankt en graag tot dan!

Reactie van een deelneemster:
"Wat ik altijd leuk en mooi vind is dat jij van een eenvoudig onderwerp of thema in je oefeningen altijd zó iets weet te
maken dat iedereen daarmee iets kon, iets kon schrijven en al bleek dat hierdoor iemand compleet "afdwaalde" van
het thema dat dit heel gewoon is. Dat een lach en een traan naast elkaar liggen of zitten. "


Update 2021:

Op dit moment zijn er nog geen activiteiten 'in levende lijve' gepland, in verband met de verscherpte maatregels van de overheid.
Zodra dat wel weer mogelijk is, pakken we de draad weer op!
Hieronder kun je voorbije activiteiten nog eens nalezen.

Graag tot gauw!

Zaterdag 12 december 2020, van 10.00 tot 12.30 uur 

Goed om in deze maand met volle agenda's toch een moment te creëren voor dat waar jij graag mee bezig bent. Laat je verrassen door weer een reeks nieuwe, winterse schrijfopdrachten.

Net zoals voorgaande keren zijn we te gast in zalencentrum
't Brugeind in Meerlo, met minimaal vijf en maximaal tien deelnemers. En we passen uiteraard voorschriften toe van het protocol, dat je hier vindt.

Nog eens lezen wat de schrijfsalon inhoudt? Je vindt het op deze pagina. Aanmelden doe je met de knop hiernaast. En dat kan tot en met woensdag 9 december 2020. Je ontvangt na je aanmelding verdere details van mij.


Zondag 15 november 2020, van 10.00 tot 12.30 uur

November al weer, de tijd vliegt! Maar wij zetten hem even stil in de schrijfsalon. Ruimte en tijd voor jezelf, voor wat er in je leeft. Voor wat jij gaat creëren!

Je hoeft niet na te denken over wát je gaat schrijven, want de opdrachten die je krijgt, zetten je pen bijna als vanzelf in beweging! Je innerlijke criticus zetten we zo lekker buiten spel. En door het delen van wat je schrijft (passen mag, zónder opgaaf van reden) ontdek je meer en meer je eigen schrijfstijl.

Heb je daar ook zo'n zin in? De schrijfsalon staat weer klaar voor minimaal vijf en maximaal tien deelnemers. We werken conform het protocol dat geldt. Plaats van handeling is weer een zaal van 't Brugeind, Hoofdstraat 74, 5864 BH MEERLO

VANWEGE DE EXTRA CORONAMAATREGELEN AFGELAST.

Jammer,  juist in deze tijd is het samen schrijven een mooie manier om verbinding te maken. Omdat ik jullie gezondheid voor laat gaan, gaat de schrijfsalon deze maand helaas niet door.


Zaterdag 10 oktober 2020, van 10.00-12.30 uur

Vandaag dompelen we ons onder in de inspiratiebron die de herfst heet. Ga maar na: de verkleurende bladeren die van de bomen dwarrelen, de dalende temperatuur waardoor we onze outfit een laagje extra geven. De geur van een dampende kop thee,  warme chocolademelk, pittige koffie en natuurlijk de herfstige schrijfopdrachten.
Ben jij erbij in de schrijfsalon?

Ook nu geldt dat er maximaal plek is voor tien deelnemers in de zaal van 't Brugeind, Hoofdstraat 74, 5864 BH MEERLO
En dat we werken met inachtneming van het protocol.


Meld je hiernaast gelijk aan en doe dat uiterlijk 7 oktober, in verband met de organisatie. Tot dan!

Algemene voorwaarden van schrijfjestuk.nl vind je hier


Zalencentrum 't Brugeind beschikt over diverse ruimtes én een restaurant. Doorgaans zullen we gebruik maken van de ruimte met de ronde voorkant, die je hier op de foto ziet. Hier is ook ruim voldoende parkeerplak voor je auto.

Adres: Hoofdstraat 74, 5864 BH  MEERLO.
Bezoek de website van 't Brugeind voor meer informatie.

Zondag 13 september 2020, van 10.00-12.30 uur

Eerste Schrijfsalon in Meerlo
Het wordt de primeur voor ons in Meerlo. Creatief schrijven in een zaal in t Brugeind, Hoofdstraat 74, 5864 BH  MEERLO.

Nieuwsgierig hoe de Schrijfsalon verloopt, wat het kost en wat je krijgt? Klik hier.

We hebben een ruime zaal, waardoor we maximaal tien deelnemers een ruime schrijfplek kunnen garanderen. Uiteraard met inachtneming van het protocol dat je hier vindt.
De schrijfsalon gaat door bij minimaal vijf deelnemers. Aanmelden: uiterlijk op 10-09-2020.