Agenda schrijfaanbod

Schrijfsalon in de bibliotheek Venray
op zaterdag 7 oktober 2023


Wat kun je verwachten?
Meedoen in De Schrijfsalon biedt jou de kans om je schrijfvaardigheden aan te scherpen en je creativiteit te laten prikkelen. Onder begeleiding van ervaren schrijfdocent Ellen Kersten van schrijfjestuk.nl ga je aan de slag met verrassende schrijfoefeningen die je verbeelding aanzetten om verschillende teksten te creëren.

Voor wie is deze workshop bedoeld?
Of je nu een beginner of gevorderd bent, de Schrijfsalon is geschikt voor iedereen die graag creatief schrijft. Bovendien is de schrijfsalon ook een leuke manier om andere schrijfliefhebbers te ontmoeten en nieuwe inspiratie op te doen.

Waar en wanneer vindt de workshop plaats?
De Schrijfsalon vindt plaats op zaterdag 7 oktober van 10.30 tot 12.30 uur in een aparte ruimte in Bibliotheek Venray.

Wat zijn de kosten voor deze workshop?
De bibliotheek rekent €5,- voor niet-leden en €2,50 voor haar leden. Deze prijs is inclusief koffie, thee en materialen. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers, dus meld je snel aan om zeker te zijn van een plekje.

Let op!
meld je uiterlijk op woensdag 4 oktober 2023 aan om mee te kunnen doen. Neem je eigen lievelingspen en notitieboek mee naar de workshop. 

De schrijfsalon gaat door bij minimaal 5 deelnemers.
Ga via onderstaande knop naar de site van de bibliotheek voor aanmelden.


Goed om te weten:
Voor elke activiteit van schrijfjestuk.nl is aanmelding vooraf noodzakelijk. Meld je je bij mij aan, dan gebruik ik jouw gegevens alleen voor het aanmeldproces en geef ik ze niet door aan derden. Na je aanmelding stuur ik je een bericht met verdere praktische zaken. Tot gauw!

De Algemene voorwaarden van schrijfjestuk.nl vind je hier.
De afbeeldingen op deze pagina genereerde ik met Bing AI.