Agenda schrijfaanbod

 Voor elke activiteit is aanmelding vooraf noodzakelijk. Jouw gegevens gebruik ik alleen voor het aanmeldproces en geef ik niet door aan derden. Na je aanmelding stuur ik je een bericht met verdere praktische zaken. Tot gauw!

Donderdag 28 juli 2022, 19.30 - 21.30 uur:
Schrijven in
De Rozenhof Lottum

"A rose is a rose"
We zijn deze avond weer te gast in De Rozenhof Lottum, aan het adres Markt 2, 5973 NR Lottum, gemeente Horst aan de Maas.
De grote tafel staat klaar voor jou en de andere schrijvers en je mag rekenen op een aantal inspirerende, speelse schrijfoefeningen. We houden halverwege een korte pauze.

Meer weten en aanmelden
Als je méér wil weten of hoe het eraan toe gaat in de schrijfsalon, kijk dan op deze pagina. Voor je deelname betaal je vooraf 30 euro. Daarvoor krijg je materiaal, thee, koffie, iets lekkers en schrijfopdrachten. We starten om 19.30 uur en je kunt vanaf 19.15 uur terecht.

Vragen
Heb je nog vragen over de schrijfsalon, je deelname of iets anders? Is er iets waarmee we rekening moeten houden? Stuur gerust een e-mail en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Aanmelden
Vul hieronder je mailadres is en ik neem contact op met je.
Meld je aan vóór maandag 25 juli 2022.
Na je betaling ontvang je de definitieve bevestiging van je deelname en ben je zeker van je plek in de schrijfsalon. Ik zie je graag!

Meld je aan

Dag 2021! 
Schijfsalon via videoverbinding vrijdag 31-12-2021

De laatste dag van het jaar staat bijna voor de deur. Een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar en dit - al schrijvend- af te sluiten. Maak een paar uur tijd voor jezelf en geef je afgelopen jaar een passend slot.

Qualitytime met alle aandacht voor jezelf.
We gaan vanaf 14.00 tot uiterlijk 16.30 uur aan de slag met de 'Schrijfsalon'. Deze keer vanaf jouw eigen schrijfplek, waar je de beschikking hebt over een PC of laptop waarmee je kunt videobellen én beschikt over internet.

Hoe
Aan de hand van creatieve schrijfopdrachten ga je in op wat voor jou in 2021 telde. Je mooie en minder mooie momenten mogen aan het licht komen. Dat wat je schrijft, mag je delen met anderen. Maar je mag ook passen, zonder opgave van redenen.


Schrijfruimte
Op jouw eigen schrijfplek zorg je natuurlijk dat je ongestoord aan de gang kunt (mobiel uit, bordje 'niet storen' aan de deur) Je bevindt je in goed gezelschap van anderen die net als jij graag schrijven. Het hoeft niet goed te zijn, je schrijft vooral voor jezelf. Omdat het fijn is om woorden te geven aan dat wat in je leeft.

Aanmelden
Er is plek voor maximaal 10 deelnemers en vol is vol. Je betaalt voor deze pilot tien euro krijgt daarvoor 2 1/2 uur schrijfplezier, opdrachten, PDF's en de mogelijkheid om je teksten te delen. Meld je uiterlijk woensdag 29 december aan via de knop omder dit bericht.

O ja...
Zorg je ervoor dat je je eigen (lievelings-)pen en notitieboek klaarlegt? En kladpapier is ook handig! Halverwege houden we een pauze. Regel ook wat lekkers om te drinken, zodat je een fijne schrijfplek hebt!

Zaterdag 12 december 2020, van 10.00 tot 12.30 uur 

Goed om in deze maand met volle agenda's toch een moment te creëren voor dat waar jij graag mee bezig bent. Laat je verrassen door weer een reeks nieuwe, winterse schrijfopdrachten.

Net zoals voorgaande keren zijn we te gast in zalencentrum
't Brugeind in Meerlo, met minimaal vijf en maximaal tien deelnemers. En we passen uiteraard voorschriften toe van het protocol, dat je hier vindt.

Nog eens lezen wat de schrijfsalon inhoudt? Je vindt het op deze pagina. Aanmelden doe je met de knop hiernaast. En dat kan tot en met woensdag 9 december 2020. Je ontvangt na je aanmelding verdere details van mij.


Zondag 15 november 2020, van 10.00 tot 12.30 uur

November al weer, de tijd vliegt! Maar wij zetten hem even stil in de schrijfsalon. Ruimte en tijd voor jezelf, voor wat er in je leeft. Voor wat jij gaat creëren!

Je hoeft niet na te denken over wát je gaat schrijven, want de opdrachten die je krijgt, zetten je pen bijna als vanzelf in beweging! Je innerlijke criticus zetten we zo lekker buiten spel. En door het delen van wat je schrijft (passen mag, zónder opgaaf van reden) ontdek je meer en meer je eigen schrijfstijl.

Heb je daar ook zo'n zin in? De schrijfsalon staat weer klaar voor minimaal vijf en maximaal tien deelnemers. We werken conform het protocol dat geldt. Plaats van handeling is weer een zaal van 't Brugeind, Hoofdstraat 74, 5864 BH MEERLO

VANWEGE DE EXTRA CORONAMAATREGELEN AFGELAST.

Jammer,  juist in deze tijd is het samen schrijven een mooie manier om verbinding te maken. Omdat ik jullie gezondheid voor laat gaan, gaat de schrijfsalon deze maand helaas niet door.


Zaterdag 10 oktober 2020, van 10.00-12.30 uur

Vandaag dompelen we ons onder in de inspiratiebron die de herfst heet. Ga maar na: de verkleurende bladeren die van de bomen dwarrelen, de dalende temperatuur waardoor we onze outfit een laagje extra geven. De geur van een dampende kop thee,  warme chocolademelk, pittige koffie en natuurlijk de herfstige schrijfopdrachten.
Ben jij erbij in de schrijfsalon?

Ook nu geldt dat er maximaal plek is voor tien deelnemers in de zaal van 't Brugeind, Hoofdstraat 74, 5864 BH MEERLO
En dat we werken met inachtneming van het protocol.


Meld je hiernaast gelijk aan en doe dat uiterlijk 7 oktober, in verband met de organisatie. Tot dan!

Algemene voorwaarden van schrijfjestuk.nl vind je hier


Zalencentrum 't Brugeind beschikt over diverse ruimtes én een restaurant. Doorgaans zullen we gebruik maken van de ruimte met de ronde voorkant, die je hier op de foto ziet. Hier is ook ruim voldoende parkeerplak voor je auto.

Adres: Hoofdstraat 74, 5864 BH  MEERLO.
Bezoek de website van 't Brugeind voor meer informatie.

Zondag 13 september 2020, van 10.00-12.30 uur

Eerste Schrijfsalon in Meerlo
Het wordt de primeur voor ons in Meerlo. Creatief schrijven in een zaal in t Brugeind, Hoofdstraat 74, 5864 BH  MEERLO.

Nieuwsgierig hoe de Schrijfsalon verloopt, wat het kost en wat je krijgt? Klik hier.

We hebben een ruime zaal, waardoor we maximaal tien deelnemers een ruime schrijfplek kunnen garanderen. Uiteraard met inachtneming van het protocol dat je hier vindt.
De schrijfsalon gaat door bij minimaal vijf deelnemers. Aanmelden: uiterlijk op 10-09-2020.