Welkom in de Schrijfsalon

Ben je op zoek naar inspiratie en tips bij het schrijven? Weet je uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om ongestoord te kunnen schrijven? Dan kun je in de Schrijfsalon meedoen met een 'losstaande' schrijfsessie. Om op die manier creatief te schrijven in een groep schrijfliefhebbers. In iedere schrijfsalon staat een ander thema centraal en je kunt al deze workshops los van elkaar volgen.

Gedurende twee uur staat alles in het teken van schrijfplezier, het schrijfproces en lekker onalledaagse schrijfopdrachten. Voor je het weet heb je zo een tekst op papier waarvan je nog niet wist dat je die zou schrijven!

De Schrijfsalon is een plek met een gemoedelijke atmosfeer. Hier zullen speelse en frisse oefeningen je fantasie prikkelen. Associaties ontstaan als vanzelf en herinneringen borrelen op. Volg het spoor van je pen en laat je verrassen!

Schrijfervaring is hier niet nodig. Maar je zou je zomaar kunnen verbazen over wat je op papier tovert.  Belangrijk: neem je wel je eigen schrift, notitieboek en je lievelingspen mee? Dat schrijft toch het lekkerst.

Ook meedoen?
Leuk! Dan is het handig om het volgende te weten:
Voor je deelname betaal je vooraf dertig euro.  Daarvoor krijg je twee uur schrijfplezier, het genot van het delen van je schrijfwerk, plus twee consumpties met iets lekkers te smikkelen voor extra inspiratie.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk, zodat je zeker bent van je plek. Er zijn maximaal 10 deelnemers en hierbij geldt: vol is vol! De activiteit gaat door bij minimaal 5 deelnemers. Bij afgelasting ontvang je je geld terug.

Hoe aanmelden?
Op de pagina agenda staan de data vermeld en vind je de aanmeld-knoppen.  Eerst méér weten? Dat kan! Stuur je vraag via de contactpagina. Aanmelden kan tot uiterlijk drie dagen vooraf (tot en met maandag). Je krijgt daarna verdere informatie die je nodig hebt voor je deelname.

Data van de schrijfsalon
Wanneer we schrijven in de schrijfsalon, lees je op de pagina agenda.


Graag tot dan, ik verheug me er nu al op!PS:  Jouw gegevens gebruik ik alleen voor het aanmeldproces en geef ik niet door aan derden. Na je aanmelding stuur ik je een bericht met verdere praktische zaken.
Alvast bedankt!