Welkom in de Schrijfsalon

Ontdek je schrijftalent in de Schrijfsalon
Hou je van schrijven en wil je nieuwe inspiratie en tips opdoen? Dan is de Schrijfsalon iets voor jou! Hier kun je ongestoord schrijven met een groep schrijfliefhebbers. Elke keer staat er een ander thema centraal en ga je naar huis met een of meer leuke teksten. Het schrijfplezier staat voorop en de onalledaagse schrijfopdrachten zorgen voor verrassende resultaten. Denk bijvoorbeeld een gedicht over jouw favoriete vakantieherinnering, een kort verhaal naar aanleiding van een ansichtkaart of een column over iets wat je raakt.

Iedereen is welkom, schrijfervaring is niet nodig.
Neem alleen een fijne pen en een schrift mee en laat je fantasie de vrije loop!

Wil je meedoen?
Meld je dan snel aan, want er zijn maar 10 plekken beschikbaar. De kosten zijn 30  euro per keer, inclusief twee consumpties met iets lekkers. De Schrijfsalon gaat door bij minimaal 5 deelnemers. Als het niet doorgaat, krijg je je geld terug. Let op: als de Schrijfsalon via een andere aanbieder wordt georganiseerd, gelden wellicht andere voorwaarden. Dat lees je dan bij de aankondiging van de activiteit.

Hoe aanmelden?
Op de pagina agenda staan de data vermeld en vind je aanmeld-knoppen.  Eerst méér weten? Dat kan! Stuur je vraag via de contactpagina. Aanmelden kan tot de aangegeven dag bij de activiteit.  Je krijgt daarna verdere informatie die je nodig hebt voor je deelname.

Data van de schrijfsalon
Wanneer we schrijven in de schrijfsalon, lees je op de pagina agenda.


Graag tot dan, ik verheug me er nu al op!


NB:  Jouw gegevens gebruik ik alleen voor het aanmeldproces en geef ik niet door aan derden. Na je aanmelding stuur ik je een bericht met verdere praktische zaken.
Alvast bedankt!


© 2024 Ellen Kersten. Alle rechten voorbehouden.