Ben je op zoek naar inspiratie en tips bij het schrijven? Weet je uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om ongestoord te kunnen schrijven? Eén keer per maand kun je meedoen aan de "Sittardse Schrijfsalon". Om op die manier kennis te maken met creaftief schrijven in een groep. Zo kun je ervaren hoe dat is.

Gedurende twee en een half uur staat alles in het teken van schrijfplezier, het schrijfproces en lekker onalledaagse schrijfopdrachten. Voor je het weet heb je dankzij deze wellicht nieuwe werkwijzes en invalshoeken een tekst op papier waarvan je nog niet wist dat je die zou schrijven.

Kortom, de Sittardse Schrijfsalon is een plek met een gemoedelijke atmosfeer. Hier zullen speelse en frisse oefeningen je fantasie prikkelen, associaties ontstaan en herinneringen borrelen op. Volg het spoor van je pen en laat je verrassen.

Schrijfervaring is hier niet nodig. Maar je zou je zomaar kunnen verbazen over wat je op papier tovert.  Belangrijk: neem je wel je eigen schrift, notitieboek en je lievelingspen mee? Dat schrijft toch het lekkerst.

Meedoen?
Leuk! Dan is het handig om het volgende te weten:
Deelname kost twintig euro. Die dien je vooraf te betalen. Daarvoor krijg je twee en een half uur schrijfplezier, het genot van het delen van je schrijfwerk, plus twee consumpties.
Vooraf aanmelden is verplicht, zodat je zeker bent van je plek. Er zijn maximaal 10 deelnemers en hierbij geldt: vol is vol! De schrijfsalon gaat door bij minimaal 5 deelnemers. Na je aanmelding ontvang je verdere details.

Hoe kan ik me aanmelden?
Via de knop bovenaan deze pagina, of als je meer wil weten, met een bericht via de contactpagina. Vermeld daarbij ook voor welke datum je je aanmeldt. Doe dat uiterlijk op de woensdag vooraf. Je krijgt daarna verdere informatie die je nodig hebt voor je deelname.

Data van de schrijfsalon
Zie agenda of kijk op facebook: https://www.facebook.com/events/1664054756984571/


Graag tot dan, ik verheug me er nu al op!
  

Let op: vermeld in je bericht voor welke maand je je aanmeldt voor de schrijfsalon. Jouw gegevens gebruik ik alleen voor het aanmeldproces en geef ik niet door aan derden. Na je aanmelding stuur ik je een bericht met verdere praktische zaken.
Alvast bedankt!