Wat een fijne schrijfplek!

Place to be
Ken je De Rozenhof in Lottum? Als je van rozen houdt, is deze toprozentuin een geweldig leuke plek om te bezoeken. Zelfs als je niet van rozen houdt trouwens ;-) Je kunt er dagelijks terecht van 10.00 uur tot 17.00 uur, van 1 mei tot eind oktober. Naast de prachtige tuin bezoeken kun je ook alles te weten komen over de geschiedenis, soorten en verzorging van rozen.

Aanleiding
In maart volgde ik een snoeicursus in de Rozenhof en die was heel leerzaam. En...inspirerend. Want de grote tafel in de ruimte van de Rozenhof die prikkelde me. Daar kunnen gemakkelijk veertien mensen aan zitten. En hoe zou het zijn om daar samen aan te schrijven?!
Dus trok ik aan de bel bij de stichting achter de Rozenhof en ging in gesprek met Hilda. Lang verhaal (nou ja, niet zo lang hoor) kort...we hebben drie data om te gaan schrijven!

Het kan weer
Na twee jaar radio- en schrijfstilte heb ik er heel veel zin in om met jou op deze prachtige plek te gaan schrijven. Dat wil zeggen: jij neemt je beste pen en fijne schrijfboek of schrijfblok mee en ik zorg voor de rest. Voor dertig euro krijg je twee uur lang schrijfopdrachten, koffie, thee, water, iets lekkers en vooral veel schrijfplezier. Er is plek voor maximaal 10 deelnemers.

Schrijfkriebels
Het samen schrijven met anderen werkt inspirerend. Hoe leuk om te beluisteren wat anderen van dezelfde opdracht maakten. Die wonderlijke wending, de avontuurlijke anekdotes, verrassende verhalen, dat gedicht waarvan je in een deuk ligt. Geen wonder dat de meesten met een grote 'smile' weer naar huis gaan.

Tip voor thuis
Daar kun je natuurlijk verder werken aan je teksten en ze bijschaven tot een geheel waar jij tevreden over bent. Want laten we wel wezen, in twee uurtjes tijd schrijf je natuurlijk géén meesterwerken. Oké, misschien af en toe. Maar dat is ook niet de gedachte achter de Schrijfsalon.

Tot gauw!
Nu ben ik benieuwd...zie ik je de eerstvolgende keer aan die schitterende schrijftafel?
Meld je snel aan!