Schrijf je jaar uit; dag 2018!

motivator6ff3b5802b1d3848059dd9b0043b02e782171632jpg
Hoe zou het zijn om het bijna afgelopen jaar al schrijvend door te lopen? Met het behulp van tips en schrijfoefeningen de revue te laten passeren en er jouw speciale, betekenisvolle momenten uit te pikken? 

Creatief schrijven
Dat is in ieder geval wat we gaan doen tijdens de Sittardse Schrijfsalon. Met maximaal 10 deelnemers. Als je je aanmeldt, kun je er op zondag 30 december 2018 bij zijn. Samen met andere schrijvers staan we stil bij wat het jaar jou bracht, wat je voor elkaar kreeg en wat je voor 2019 wenst. Natuurlijk blikken we ook vooruit daarbij. Jij blikt dus terug, diept op, associeert, duikt in je herinneringen. Wat je schrijft mag je steeds delen met anderen. Passen? Dat mag ook. Jij bepaalt het en hoeft dat niet uit te leggen.

Schrijfsalon als 'werkplaats'
Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag om jouw terug- en vooruitblik te schrijven. Zeker als dat voor jou goed werkt. En toch...er gebeurt steeds iets bijonders in de schrijfsalon. De stilte als iedereen aan zijn of haar opdracht werkt, de vreugdemomenten, de mindere momenten, de humor...er komt vanalles voorbij. En je zou zomaar geïnspireerd en tevreden de salon kunnen verlaten, met enkele prachtige, zelfgeschreven tekstjuwelen onder je arm.

Aanmelden
Kijk op deze pagina voor meer informatie en aanmelding. Of stuur een berichtje via de contactpagina. Ik reageer zo snel mogelijk!