Wat is het hier stil

Augustus, vakantietijd. In onze straat staan minder auto's. En afgaand op signalen als gesloten luxaflex, lege oprit en overdag brandende buitenlampen, vermoed ik dat diverse buren in andere oorden vertoeven. Heerlijk, ze maken vast mooie herinneringen.

Mijn voorjaarsvakantie zit er al op. Twee heerlijke weken, waarin ik lekker kon ontspannen en nieuwe inspiratie opdoen. O ja, had ik al gezegd dat ik sinds een paar maanden een nieuwe baan heb? Helemaal top én ik heb het daar behoorlijk naar mijn zin.

Stilte in de straat, stilte op deze website. Een periode van stilte biedt de mogelijkheid voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Wie weet, werkt stilte ook voor mij. Want de laatste tijd ben ik ben minder actief op het schrijffront; er staan geen schrijfactiviteiten of -cursussen gepland. En 'mijn' schrijfcafé-deelnemers vragen al wanneer ze weer kunnen komen schrijven. De laatste gelegenheid was al weer een paar maanden geleden. Maar de agenda is nog leeg. Het wordt tijd voor nieuwe plannen dus. Wordt vervolgd!

Hoe gaat het met jouw schrijven? Waar ben jij mee bezig?
Graag tot gauw!