Wat doe jij met de ' Vastelaovend' voor de deur? - Nieuwsbrief

Om 11.11 uur viel hij de bij abonnees op de digitale deurmat...de nieuwsbrief van schrijfjestuk.nl
Een editie in stemmig rood-geel-groen. Misschien ontvang jij hem al en is dit géén nieuws voor je. Of denk je ' Hee, ik ben benieuwd wat die Ellen allemaal schrijft in haar nieuwsbrief'.  Lees dan vooral verder!

Graag lezen
Lees de nieuwsbrief onderaan bij dit bericht of online via deze link. Of, als je de volgende editie graag automatisch in je mailbox wil hebben, neem meteen een gratis abonnement via deze link. Onderaan in elke nieuwsbrief staat een link waarmee je je ook weer kunt uitschrijven. Want ik weet het zelf, soms kan het iets te druk worden met alle informatie die je krijgt.

Wat krijg je
Nou, ongeregeld een overzicht van nieuwtjes, schrijftips, activiteiten en meer. Natuurlijk mag je zelf ook doorgeven wat je graag eens belicht ziet als onderwerp. 

Waarom zou je dat doen?
Misschien ontdekte je al dat ik niet actief ben op Facebook en Instagram en meer. Ik ben liever via deze nieuwsbrief of e-mail in contact met je of spreek je graag aan de telefoon. Stuur me gerust een belverzoek. Ik ben graag offline bezig in ons voedselbos en wroet daar ook in de moestuin. En zonder social-media-tijd schiet dat beter op. Je vindt me trouwens wel op Linkedin. Altijd leuk om te linken.

Fijne carnaval!
Genoeg geschreven en gelezen...ik wens je hele mooie carnavalsmomenten toe; maak mooie herinneringen. En wie weet, treffen we elkaar hier of daar!
Alaaf ;-)

2024-02-09 watdoejijmetvasteloavendvoordedeur_page-0001jpg