Veilig in de comfortzone

Wat is het toch heerlijk om het idee te hebben dat je overzicht hebt, weet wat je doet en weet wat je kunt verwachten. Maar helaas...zo zit het leven niet in elkaar. Sterker nog; het zou dodelijk saai worden om alleen maar op die veilige vierkante meter te vertoeven.

Dus..ook ik ga de comfortzone verlaten en een nieuw iets uitproberen met mijn schrijfactiviteiten. Wat ik zou gaan doen na het vertrek uit 'mijn schrijflokaal' aan de Parklaan 4 in Sittard, was voor mij een vraag. Het goede nieuws is: ik heb het antwoord!

Schrijfjestuk 'goes tiny'
Voor de schrijvers van schrijfjestuk.nl goed nieuws: de vertrouwde schrijftafel heeft een nieuwe plek. En wel een soort van 'tiny' plek. Die genoeg ruimte biedt en een soort schrijfeiland vormt. Want we worden hier niet gestoord door dansende medegebruikers, zoals dat op de Parklaan wel het geval was. De plek is ons tuinhuis aan de Karel de Grotestraat 61 te Sittard.

Primeur
De eerste lessen vonden al plaats in het tiny schrijfhuis en de deelnemers en andere bezoekers zijn enthousiast. Kom jij het ook checken? Kijk in de agenda wanneer dat dat kan. En weet dat de plekken beperkt zijn. In dit geval is het echt: vol is vol!

Workshop creatief schrijven
Nog deze maand kun je dus meedoen met een workshop creatief schrijven. Kom zelf ontdekken hoe de nieuwe plek is. En met welke teksten je weer naar huis gaat.
Ik zie je graag!