"Old skool" in beeld...

welkom parklan4jpg
Een paar weken geleden zei ik 'ja' op de vraag om mee te weken aan een filmpje over de stedelijke ontwikkeling van Sittard. Dat betekende op de afgesproken tijd naar de Parklaan 4 te Sittard. Dus naar mijn voormalige middelbare school, waar ik zelf zeven jaar leerling was.

De filmmakers van Doerak Film waren al daar en hadden al opnames van het gebouw gemaakt. Nu was het mijn beurt om mijn lokaal als filmset ter beschikking te stellen. En natuurlijk om wat vragen te beantwoorden en door het gebouw te lopen.

Het filmpje duurt 3 minuten en is gemaakt in opdracht van de provincie Limburg en de gemeente Sittard-Geleen. Een spannende exercitie, maar wel erg leuk om te doen! Het resultaat is terug te vinden op Facebook en Youtube. En natuurlijk deel ik de link graag met je, zodat je zelf kunt zien waar het allemaal om gaat!

Dit is de link:
https://www.youtube.com/watch?v=yttElmLDC5k