Nieuwe website, hier wordt gewerkt!

Bezig met bouwen
Zelf een website maken, ik vind het leuk om te doen. Jij leest nu het resultaat van mijn acties op dat gebied. Het kán zijn dat je hier en daar wat oneffenheden tegenkomt. Mijn excuses daarvoor, De website is nu (augustus 2016) "under construction" en ik poest hem snel op hoogglans.

Website? Ouderwets!
Mijn ervaring is, dat veel van 'mijn' schrijvers en geïnteresseerden vallen onder de noemer 'facebook-liefhebbers'. Is het dan nog wel interessant om een website te maken? Ik denk van wel. Misschien ben ook jij geen facebookfan en ik wil ook jou graag informeren over mijn activiteiten. En de mogelijkheid bieden om contact op te nemen. Ik krijg namelijk geregeld vragen van mensen over creatief schrijven of over mijn activiteiten.

Vragen staat vrij
Wie weet, zit jij, terwijl je dit leest, nog met vragen over schrijfjestuk.nl. Wat kan ik betekenen voor je? Of heb jij nog tips of mis je iets op de site? Laat het me weten! Alvast mijn dank.


Foto: 3D graphics image by Quince Creative