In voor een uitdaging?

Lijkt het jou een leuke uitdaging om aan een schrijfchallenge mee te doen? Lees dan hieronder verder want binnenkort heb ik er een voor je!

Hoezo?

Op de website https://ikwilschrijven.nl/ vind je schrijfdocenten die actief zijn in heel Nederland. Creatief schrijven is een heerlijke bezigheid en die wordt nog leuker als je eens af en toe met anderen samen kunt schrijven, is mijn ervaring. En met behulp van de website kom je erachter waar je cursussen kunt volgen en begeleiding kunt vinden.

Cursussen en workshops

Sinds kort ben ik weer actiever als schrijfdocent. Een workshop hier, schrijfcoaching daar en plannen voor een schrijfcursus binnenkort. Er borrelt van alles! Zo ook vandaag…op deze stormachtige donderdag krijg ik een telefoontje van de dame van de genoemde website. Met de vraag of ik meedoe om een schrijfchallenge te organiseren. Daar hoef ik niet lang over na te denken! Hoe de challenge precies eruit gaat zien, kan ik je nog niet vertellen op dit moment.

Komt eraan
Dus, klinkt dat voor jou als muziek in je (schrijf-)oren? De challenge komt in januari online. Houd daarom deze website in de gaten. Of beter nog…schrijf je hier (onderaan de pagina) gelijk in voor mijn nieuwsbrief. Dan ben je al een van de eersten op de hoogte!