Elfje...een (paas-)eitje!

eitjepng

You've got mail...
In mijn mailbox zit een kort berichtje van Marleen, die aan één van mijn cursussen deelnam. Naar aanleiding van mijn blogbericht over het schrijven van een elfje klom ze in de pen. Ik vond dat zo leuk, dat ik besloot het wél te gebruiken hier.

Daarom
Omdat ik trots ben als mensen dankzij mijn tips en inspiratie schrijven. Ook al is het "Zomaar een Paaseitjeselfje... niet echt goed genoeg voor plaatsing", volgens Marleen. (Iets waar ik het niet mee eens ben!) En wat ze daaraan toevoegt: "Ik las je tips en schreef spontaan dit: eitjes van chocolade niet té veel maar ik geniet ervan mmmm!"

Genieten
Ik vind het telkens weer een verrassing bij cursussen en workshops om te horen wat mensen schrijven naar aanleiding van een opdracht. Een groep van (mede-)cursisten is ook een heerlijke plek om je schrijfsels te delen. Dat voelt veilig en is gelijk een "proof of the pudding" van je tekst.

Merci Marleen!