Een droom in vervulling!

Al lang stond het op mijn wensenlijst: een éigen ruimte om schrijfworkshops aan te kunnen bieden met schrijfjestuk.nl. Een ruimte waar jij je als deelnemer welkom voelt en die zorgt dat je ongestoord kunt schrijven.

Net op het randje van 2017 ging die wens in vervulling! En nog wel op een voor mij bijzondere plek: in het voormalige Bisschoppelijk College aan de Parklaan 4 te Sittard, ook bekend als 'tKleesj. In een lokaal waar ik geschiedenisles had, al lang geleden. Inspirerend om door de gangen en op de trappen van dit monumentale pand te lopen. Nog zoveel herkenbaars van toe te zien. Dit gebouw dateert van 1908 en heeft een unieke uitstraling, alleen al aan de buitenkant. Zo maken ze scholen niet meer :-)

Op vrijdag 29 december tekende ik de overeenkomst. Mede dankzij de inzet van handige partner Axel lukte het om de ruimte in een week "schrijfklaar" te maken. In 2018 kun je dus terecht op een nieuwe plek om samen met anderen te genieten van wat creatief schrijven je kan bieden. de eerste activiteiten staan al gepland. Ik heb er superveel zin in.

Graag tot ziens!