De ingrediënten voor een inspirerende schrijfles

Vandaag deel ik graag een glimp van de inspirerende sfeer tijdens de creatieve schrijfles die ik verzorgde! Stel je een zaaltje in de bibliotheek voor, met tafels en stoelen versierd met kleurrijk papier en post-its en negen enthousiaste schrijvers die bruisen van creativiteit ✍

Uhm...ik had graag een foto ???? genomen om deze geweldige sfeer te delen, maar in mijn enthousiasme ben ik dat totaal vergeten ???? Vandaar de stockfoto bij dit bericht...Oeps!

In les drie van vier werkten we vanochtend aan schrijfopdrachten die leidden tot levendige personages ????‍????‍???? De diverse versies daarvan werden gedeeld en voorzien van waardevolle feedback die we mondeling én op strookjes papier aan elkaar gaven. De interactie en creativiteit waren inspirerend! ????

Hoewel de start vanochtend wat chaotisch was (de deur ging wat later open), richtte ik de ruimte met hulp van cursisten gezellig in en genoten we van koffie en thee en het schrijven ☕

Met nog maar één les te gaan, zal ik het enthousiasme en de inventiviteit van deze bijzondere groep missen. Het is prachtig hoe creatief schrijven ons dichter bij elkaar brengt ????

Mijn dank gaat uit naar de deelnemers én de bibliotheekmedewerkers die deze cursus mogelijk maken (BiblioNu) De inspirerende omgeving met tijdschriften, boeken en media ???? draagt zonder meer bij aan de goede vibes.

Wil je meer weten over mijn creatieve schrijfcursussen?Stuur me een berichtje via de contactpagina of mail naar schrijfjestuk @ gmail.com (zonder spaties).