Belofte ingelost, met plezier!

Anderhalf uur schrijfcoaching dus
Dat was de prijs die ik voor ons dorpsfeest beschikbaar stelde voor de tombola. Want ik mocht net als andere creatievelingen gebruik maken van een ruimte in het Bruishuis in Meerlo, een plek van de stichting MenzSamen. Daar mag je wat voor terug doen, toch?

Winnende lootje
Spannend, het moment van de verloting...wie zou deze prijs door het lot toebedeeld krijgen? Deelnemers aan de tombola konden lootjes kopen voor een schappelijke prijs en er stonden veel en verschillende prijzen op het spel.

Verrassing!
Het winnende lot kwam in handen van mevrouw P., een dame op leeftijd. Ik feliciteerde haar en legde uit wat de prijs inhield. Ze zei dat ze blij was met het winnen van de prijs. Maar wist nog niet precies wat ze ermee aan moest. Begrijpelijk als je niet echt met creatief schrijven bezig bent. Maar... Een dag later belde ze me over de prijs.

Doorgegeven
Ze had besloten om de schrijfcoaching door te schuiven. Want die dochter schrijft wel. Voor haar werk schrijft ze nieuwsbrieven. Daarvoor wilde ze wel tips krijgen. Op mijn verzoek stuurde ze alvast een nieuwsbrief naar me toe, zodat ik die al kon doornemen als voorbereiding.

Nieuwsbrieven voor het werk
Dus zat ik op onlangs op een woensdagochtend met haar aan tafel en namen we samen een van de door haar geschreven en gepubliceerde nieuwsbrief door. Opmaak, lettertype, afbeeldingen en natuurlijk de inhoud kwamen aan bod. Ook kon ik haar tips geven voor handige tools die ze voor de opmaak en publicatie kan gebruiken. Fanatiek schreef ze mijn tips in haar schrift.

Helemaal goed
Echt zo leuk om te doen en mijn kennis te mogen overdragen! Plus een boek aan haar uit te lenen. Ze gaf aan dat dit haar gaat helpen met de volgende nieuwsbrief. En die zal ze me toesturen. Dat is een belofte van haar kant. De mijne is dus hiermee op een fijne manier ingelost!