Workshop Columnsjpg


Hallo schrijver

Dus jij komt meedoen aan de workshop columns schrijven bij De Liefdesdokter? TOP! Deze pagina geeft je info over wat je kunt verwachten daarvan...

Meenemen
Het is handig als je je eigen, lekker schrijvende pen(nen) meeneemt. Natuurlijk heb ik ook pennen bij me. Verder is het handig als je je eigen notitieboek of schrijfblok meeneemt. Ik zorg voor kladpapier.

Met de hand
Je laptop of tablet mag thuisblijven, want we schrijven met de hand. Dat is niet voor niks...al schrijvend betrek je je hersens, je motoriek,  emotie, ruimtelijk inzicht en taal. Kortom: je verbindt je met jezelf, want je hele lijf doet mee!

Wat gaan we  doen?
In de twee uur die we ter beschikking hebben richten we ons op het schrijven van een column. We gaan stap voor stap te werk. Je krijgt uitleg over het genre en uiteraard gaan we oefenen met het schrijven van een column. Wie weet, wil je die uiteindelijk zelfs wel delen op de website! Of misschien niet en dat is ook goed.

Zin in
In elk geval heb ik, Ellen, erg veel zin om met de fijne crewleden van De Liefdesdokter aan de slag te gaan! Heb jij nog vragen of wensen, laat het dan weten via een whatsapp bericht of een mailtje naar mij: schrijfjestuk@gmail.com

Tot dinsdag!
Lieve groet,

Ellen Kersten