Cursus 'Schrijf je Heel'© - Een cursus creatief dagboekschrijven


Wat
Zou je graag de rijkdom in je leven te (her-)ontdekken? Bewuster willen stilstaan bij waardevolle gebeurtenissen en je eigen belevingswereld? In staat zijn om beter te verwoorden wat je bezig houdt? Met de speelse en inspirerende werkvormen die je in deze cursus aangereikt krijgt, kom je sneller tot de kern van wat je echt te zeggen hebt. We gebruiken associaties, tekstfragmenten en dichtvormen.

Hoe
Aan de hand van de schrijfopdrachten die je krijgt, schrijf je over dat wat jou ter harte gaat. Zo komen als vanzelf bijzondere teksten op papier. Tijdens de cursus 'Schrijf je heel', kun je inzichten en technieken opdoen om thuis gemakkelijk zelfstandig mee verder te gaan. Dat wat je schrijft, mag je delen met de andere mensen in de groep. Verbaas je over je eigen wijsheid, je eigen inzichten en daarnaast natuurlijk ook van die van de andere deelnemers.

Reis
Duik in je dagboek en ontdek hoe leuk en waardevol (dagboek-) schrijven kan zijn. Door te schrijven maak je contact met aan wat er in je leeft en waarvan je jezelf in je dagelijks leven vaak niet bewust bent. Het is een ontdekkingsreis naar de schatten in jezelf. Je leer technieken waar je thuis verder mee aan de slag met jouw eigen dagboek.

Praktisch
★ Cursusdata - op vrijdag 30 maart, 6 en 20 april en 5 mei 2018- steeds van 13.30-16.00 uur
★ Uiterste inschrijfdatum: vrijdag 23 maart 2018
★ Locatie: Cursusruimte Parklaan 4, 6131 KG  SITTARD
★ Deelname aan de cursus kost € 115,= inclusief BTW. 
★ Daarvoor krijg je vier lessen, het cursusmateriaal en koffie/thee.
★ De cursus gaat door bij minimaal 5 deelnemers
★ Neem je je lievelingspen en je dagboek of favoriete papier mee?

Voor wie
Iedereen kan het. Schrijfervaring of talent is niet nodig; laat je verrassen door wat er boven komt drijven. Het gaat om het al schrijvend zoeken naar wat je raakt en inspireert. De cursus is voor minimaal vijf, maximaal acht deelnemers. De reactie van een deelneemster lees op deze pagina.