Help anderen met jouw review!


 

 

 
 
 
 

Carla schreef inmiddels enkele boeken, waaronder de thriller "Silhouet", die je kunt bestellen op deze website kunt bestellen

 

Esther kwam er tijdens het uitwerken van een schrijfopdracht tijdens een schrijfcursussen bij schrijfjestuk.nl achter, dat ze zelf óók schrijfdocent wilde worden en kreeg daarvoor tips. Inmiddels heeft ze haar eigen schrijfbedrijf.

 

De cursus "Vitale Verhalen" (levensverhalen schrijven) leverde onder meer de volgende reacties op:

logo cursus vitale verhalen

  • "Een prettige en ontspannen sfeer in een aangename ruimte. Interessant om naar de verhalen van de medecursisten te luisteren. Ellen, je enthousiaste manier van cursus geven vind ik heel prettig. Ik heb niets gemist.
  • "Gezellig! Leuke opdrachten, de tijd vliegt voorbij. Ik heb zin om de huiswerkopdracht te maken.
  • Antwoord op de vraag: Wat heb je eventueel gemist?: "Chocola met nootjes. Verrassend hoe snel ik me op mij gemak voelde tussen onbekenden."

Hallo Ellen,

 
Voor mij was deze cursus een allereerste ervaring met schrijven, na enkele schrijfcafé's. Ik vernam er, voor mij, nieuwe benamingen over dichtvormen; elfjes en cascades. Hoorde leuke tips over boeken, soorten pennen, enz. Ondanks dat het, met ons kleine groepje, geen therapie-groepje mocht worden ;-) , werkte bepaalde zaken opschrijven en in de groep of met tweetallen delen toch 'helend' voor me.
 
Ik kon daardoor de zaken in een ander perspectief zien. Dat gaf nieuwe inzichten. Het was mooi om dierbare voorwerpen te benoemen en te omschrijven. Wat ik verwachtte dat zou komen, kon ook weer heel anders verlopen. Verrassend en erg leuk.  De werkvormen waren steeds origineel; adhv zelf meegebrachte foto's, dierbare voorwerpen enz.
 
Onbekende 'talenten' ontdekt; vond de collage heel goed gelukt en ook weer anders geworden dan ik van plan was.  Last but not least; leuke contacten opgedaan. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en ervaringen. De gastvrijheid, royaliteit, gezelligheid en spontaniteit van jou als cursusleidster ervaren.
Bedankt, Ellen.
 
Groetjes, Annemie.