Over Ellen

Over mij

Hoezo schrijven?
Schrijven zit in mijn DNA, het is mijn passie om mooie teksten te creëren. Die passie combineer ik met organiseren, inspireren en samen plezier beleven tijdens de workshops en cursussen die ik ontwikkel en verzorg.


Wat ik deed
In 2008/2009 volgde ik de opleiding Docent Creatief Schrijven bij het Huis voor de Kunsten in Roermond met docent Jos Rosenboom. Met dit certificaat op zak organiseer en verzorg ik cursussen en workshops creatief schrijven, autobiografisch schrijven, verhalen en gedichten schrijven en meer. Dat doe ik in Sittard, op de eigen locatie aan de Parklaan 4. Maar ook op andere locaties. Ik werk met verschillende doelgroepen.

En verder
Vielen mijn activiteiten ook op bij Biblionova, Menswel, Artmuse, het KA-huis, de Sjtadssjool, het Huis voor de Kunsten Limburg, BSO de Springdonk en bij de organisatie van het Geheime Tuinen Festival in Sittard. Zij vroegen mij om een workshop of schrijfactiviteit te organiseren.


Mij inhuren?
Mijn baan als sociaal werker bij Partners in Welzijn combineer ik met het organiseren van cursussen en workshops. Workshops in opdracht neem ik met genoegen aan en ook voor kleinere klussen kun je mij benaderen.


Vragen of opmerkingen
Neem gerust contact op voor meer informatie via het contactformulier.  KvK nummer 56742452 - Parklaan 4, 6131 KG  SITTARD
Algemene voorwaarden op te vragen via de contactpagina.