Over mij

Hoezo schrijven?
Schrijven zit in mijn DNA, het is mijn passie om mooie teksten te creëren. En dat over te dragen aan anderen. Deze passies combineer ik met organiseren, inspireren en samen plezier beleven tijdens de workshops en cursussen die ik ontwikkel en verzorg.


Wat ik deed
De eerste les in creatief schrijven die ik in november 2008 volgde kwam er een gedachte keihard binnen: "Dit wil ík doen! Samen met mensen creatief schrijven, maar dan als 'juf'!"
Meteen na die eerste les informeerde ik hoe je docent wordt. En ik had het geluk dat ik meteen terecht kon bij de opleiding tot docent creatief schrijven bij het Huis voor de Kunsten in Roermond. Lekker zelf gedichten, verhalen en fictie schrijven en het lesgeven kwamen daar aan bod.
Met dit certificaat op zak organiseer en verzorg ik sindsdien cursussen en workshops creatief schrijven, autobiografisch schrijven, verhalen en gedichten schrijven en meer. Dat doe ik in Sittard, maar ook op andere locaties. Ik werk met verschillende doelgroepen.

Tekstschrijver
Voor de verschillende werkgevers waar ik in loondienst was, schreef ik folders, brochures, webteksten, nieuwsrubrieken, (digitale) nieuwsbrieven en meer. Ik interviewde, organiseerde evenementen, workshops en stond op beurzen. Meer daarover vind je hier.

En verder

  • Houd ik van avocado's, chocolade, mijn Thermomix en ben ik samen met mijn man betrokken bij een project gemeenschappelijk wonen met de aanleg en het onderhoud van een voedselbos.
  • Kun je mij 'inhuren'; workshops in opdracht neem ik met genoegen aan en ook voor kleinere klussen kun je mij benaderen.


Vragen of opmerkingen
Neem gerust contact op voor meer informatie via het contactformulier.  KvK nummer 56742452 -
Karel de Grotestraat 61, 6132 EG  SITTARD
Algemene voorwaarden op te vragen via de contactpagina.