Ben je op zoek naar inspiratie en tips bij het schrijven? Weet je uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om ongestoord te kunnen schrijven? Maak dan kennis met het 'Sittards Schrijfcafé'. Gedurende twee uur richt je je met anderen op het creatieve schrijven. Zo ontdek je nieuwe werkwijzes en invalshoeken. Jouw schrijfplezier staat hier op de eerste plek.

Het Sittards Schrijfcafé is geroemd om de ontspannen sfeer. Om de speelse en frisse oefeningen. Hier laat je je fantasie prikkelen, associaties ontstaan en herinneringen opborrelen. Volg het spoor van je pen en laat je verrassen. Schrijfervaring is hier niet nodig. Maar je zou je zomaar kunnen verbazen over wat je op papier tovert.

Meedoen?
Leuk! Dan is handig om het volgende te weten:
Deelname kost € 17,50. Daarvoor krijg je twee uur lang schrijfplezier, het genot van het delen van je schrijfwerk, plus twee consumpties. Vooraf aanmelden verplicht, zodat je zeker bent van je plek. Er zijn maximaal 10 deelnemers, hierbij geldt: vol is vol! Het schrijfcafé gaat door bij minimaal 5 deelnemers.

Hoe kan ik me aanmelden?Aanmelden voor het schrijfcafé doe je door een bericht te sturen via het formulier hieronder, of via de contactpagina. Vermeld daarbij ook voor welke maand je je aanmeldt. Doe dat uiterlijk op de woensdag vooraf. Voor data van het schrijfcafé zie agenda. 

Graag tot dan, ik verheug me er nu al op!
 Let op: vermeld in je bericht voor welke maand je he aanmeldt voor het schrijfcafé. Jouw gegevens gebruik ik alleen voor het aanmeldproces en geef ik niet door aan derden. Na je aanmelding stuur ik je een bericht met verdere praktische zaken.
Alvast bedankt!