Reacties van deelnemers

De eerste cursusavond "Vitale Verhalen" (levensverhalen schrijven) leverde onder meer de volgende reacties op:

logo cursus vitale verhalen

  • "Een prettige en ontspannen sfeer in een aangename ruimte. Interessant om naar de verhalen van de medecursisten te luisteren. Ellen, je enthousiaste manier van cursus geven vind ik heel prettig. Ik heb niets gemist.
  • "Gezellig! Leuke opdrachten, de tijd vliegt voorbij. Ik heb zin om de huiswerkopdracht te maken.
  • Antwoord op de vraag: Wat heb je eventueel gemist?: "Chocola met nootjes. Verrassend hoe snel ik me op mij gemak voelde tussen onbekenden."

Reacties op eerdere cursussen:

"Leuk, leerzaam, voor herhaling, neen...voor vervolg vatbaar"

"Geweldig en zeker voor herhaling vatbaar!"

“Ellen stimuleert als docent creatief schrijven haar studenten enorm. Elke les is weer anders. Verschillende insteken geven nieuwe impulsen aan de creativiteit. Een ware ontdekkingsreis. Haar lessen zijn uitdagend, met een goede structuur, divers, vooral praktisch. Ellen zal altijd proberen het beste uit iedereen te halen, geeft altijd goede feedback. Het was een voorrecht om van haar les te mogen hebben.”

"Geweldig!!!Ik heb veel geleerd, maar ook zeer genoten. Veel positieve energie!"

"GOED: qua inhoud, presentatie, afwisseling, enthousiasme, korte cursus is te overzien."
"Ik vond de cursus leuker dan ik verwacht had. De lessen waren zeer gevarieerd en de nadruk lag op creativiteit. Elke les was weer een verrassing. Ook de enthousiaste manier van lesgeven en de hechte deelnemersgroep droegen bij aan het slagen van de cursus."