Reacties van deelnemers


 
 
 

De cursus "Vitale Verhalen" (levensverhalen schrijven) leverde onder meer de volgende reacties op:

logo cursus vitale verhalen

  • "Een prettige en ontspannen sfeer in een aangename ruimte. Interessant om naar de verhalen van de medecursisten te luisteren. Ellen, je enthousiaste manier van cursus geven vind ik heel prettig. Ik heb niets gemist.
  • "Gezellig! Leuke opdrachten, de tijd vliegt voorbij. Ik heb zin om de huiswerkopdracht te maken.
  • Antwoord op de vraag: Wat heb je eventueel gemist?: "Chocola met nootjes. Verrassend hoe snel ik me op mij gemak voelde tussen onbekenden."

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur pharetra dapibus pharetra. Donec interdum eros eu turpis pharetra et hendrerit est ornare. Etiam eu nulla sapien. Nullam ultricies posuere nunc, eget mollis nulla malesuada quis.


Hallo Ellen,

 
Voor mij was deze cursus een allereerste ervaring met schrijven, na enkele schrijfcafé's. Ik vernam er, voor mij, nieuwe benamingen over dichtvormen; elfjes en cascades. Hoorde leuke tips over boeken, soorten pennen, enz. Ondanks dat het, met ons kleine groepje, geen therapie-groepje mocht worden ;-) , werkte bepaalde zaken opschrijven en in de groep of met tweetallen delen toch 'helend' voor me.
 
Ik kon daardoor de zaken in een ander perspectief zien. Dat gaf nieuwe inzichten. Het was mooi om dierbare voorwerpen te benoemen en te omschrijven. Wat ik verwachtte dat zou komen, kon ook weer heel anders verlopen. Verrassend en erg leuk.  De werkvormen waren steeds origineel; adhv zelf meegebrachte foto's, dierbare voorwerpen enz.
 
Onbekende 'talenten' ontdekt; vond de collage heel goed gelukt en ook weer anders geworden dan ik van plan was.  Last but not least; leuke contacten opgedaan. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en ervaringen. De gastvrijheid, royaliteit, gezelligheid en spontaniteit van jou als cursusleidster ervaren.
Bedankt, Ellen.
 
Groetjes, Annemie.


Reacties op eerdere cursussen:

"Leuk, leerzaam, voor herhaling, neen...voor vervolg vatbaar"

"Geweldig en zeker voor herhaling vatbaar!"

“Ellen stimuleert als docent creatief schrijven haar studenten enorm. Elke les is weer anders. Verschillende insteken geven nieuwe impulsen aan de creativiteit. Een ware ontdekkingsreis. Haar lessen zijn uitdagend, met een goede structuur, divers, vooral praktisch. Ellen zal altijd proberen het beste uit iedereen te halen, geeft altijd goede feedback. Het was een voorrecht om van haar les te mogen hebben.”

"Geweldig!!!Ik heb veel geleerd, maar ook zeer genoten. Veel positieve energie!"

"GOED: qua inhoud, presentatie, afwisseling, enthousiasme, korte cursus is te overzien."
"Ik vond de cursus leuker dan ik verwacht had. De lessen waren zeer gevarieerd en de nadruk lag op creativiteit. Elke les was weer een verrassing. Ook de enthousiaste manier van lesgeven en de hechte deelnemersgroep droegen bij aan het slagen van de cursus."