Vitale verhalen
Een cursus bestaande uit zes lessen. Daarin zet je eindelijk jouw belevenissen en verhalen op papier! Je hebt ze wel in je hoofd, maa rkrijg je ze sprankelend en levendig op papier? En die kostbare familieverhalen, die wil je op de een of andere manier toch vastleggen.Tijdens de cursus krijg je inspiratie, handvaten en tips. Ook over hoe je dat wat je schrijft kunt bundelen of tot een boekwerk kunt maken.

Schrijf je heel
Dit is een cursus om je dagboek te gebruiken op een andere manier. We gaan 'Creatief dagboekschrijven'. Kan dat dan? Ja! Hoe? Tijdens de vier bijeenkomsten schrijven we met elkaar in een veilige en gemoedelijke sfeer. We duiken figuurlijk in het dagboekschrijven en al schrijvende komen we bij dat wat je leven rijk maakt. Je maakt tijd om stil te staan bij speciale gebeurtenissen en bij dat wat er in je omgaat. Je leert in deze vier lessen afwisselende werkvormen. Zo kun je ontdekken wat jou al schrijvende tot jouw kern brengt.

Sleutel eens aan je schrijven
Schrijven als passie. Voor jou, als je het gewoonweg niet kunnen laten. Een instapcursus met diverse werkvormen. Hiermee maak je een start om je nieuwe schrijftechnieken en -handgrepen en praktische trucs eigen te maken. Een zestal lessen waarbij je niet alleen wijze raad krijgt en het haast ambachtelijke schrijven op tafel komt. Maar waarbij je vooral door de interactie met anderen leert.